zaterdag 13 juni 2015

Happy, happy, happy!!

Het is altijd zo'n fijn gevoel als iets af is! Wat eerst in je hoofd zat, heb je nu in je handen. En als dat er dan ook nog zo uitziet als je gehoopt had...... Happy :)

Zo, weer even normaal, hihi. Want wat is er dan af? Jaja, De Zomerkrans! Zoonlief had gehoopt op De Takelwagen, maar daar kon ik me vandaag niet toe zetten. De krans lokte met haar vrolijke kleurtjes en er moesten nog bloemetjes gehaakt worden.... en een bijtje. Want ik had er al stiekum eentje van zoonlief 'overgenomen', aangezien ze er toch niet mee speelden, maar ja, toen ik met de krans bezig was, wilde hij hem toch wel graag terug. En eens gegeven..... Met liefde en kramp in de vingers heb ik er nog een bijtje bij gemaakt. Iedereen b(l)ij! 

En nu.... De Zomerkrans in foto's!!!

Men neme:


En begint met het haken van een 'sjaal' van vasten. Eén kleur, meerdere kleuren, op een bepaalde volgorde of niet, het maakt niet uit, wat je maar mooi vindt!


Tussendoor haak je misschien wat bloemetjes, bijtjes :).......


En dan begint het vastnaaien! Ik gebruik (geleerd op Attic24) de draadjes die je normaal (bij een deken bijvoorbeeld) weg zou werken, zodat elke strook in elkaar genaaid wordt met z'n eigen kleur. Dit is wel veel werk, maar ik vind het wel de moeite waard. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met één (neutrale of juist contrasterende) kleur te werken. Het is de achterkant, die je dus niet ziet :)
En klaar!!

Achterkant.......


En voorkant.....


En dan is het een kwestie van waar komt wat? Moet er nog wat bij? (Ja dus :)) en vastpinnen! Je kunt het ook vastnaaien, maar dat is me teveel werk en ik ben er ook niet heel erg goed in om dat zo onzichtbaar mogelijk te doen, haha. 

Maar het grote moment is aangebroken......... Tadaa........................


Daar hangt-ie dan! Ik ben erg heel erg blij mee! 

Sorry voor dit hieper-de-pieper-blogje, de volgende keer ben ik vast wat rustiger :) 

Leuk dat jullie langskwamen!!Ps. En toen had ik er twee!!
1 opmerking: