donderdag 18 juni 2015

Wow, de Takelwagen.....

Volgens mij had ik na de gehaakte Minion gezegd dat ik dat niet nog een keer ging doen. Had naar mezelf moeten luisteren :)

Een aantal weken geleden ben ik begonnen te haken aan De Takelwagen. Ik wilde het toch maar proberen en zoonlief vond het wel een goed idee. Tja, en dan zit je eraan vast, hihi. Ik heb er niet veel over te zeggen, maar de blik van zoonlief toen ik hem net overhandigde was het (bijna) waard :)

Een fotoreisje......

En na alle onderdelen gehaakt en eraan bevestigd te hebben, hebben we nu een Takelwagen!!


Mocht je geïnspireerd zijn om ook zoiets te maken: Succes :) en je mag mijn boekje wel lenen. Kom ik niet meer in de verleiding........

Leuk dat jullie er waren! 

2 opmerkingen:

 1. Hoi Jose,

  Zoekende naar een patroon om een autootje te haken kwam ik op jouw blog.
  Ik zag meteen wat overeenkomsten.....ik ben thuisblijfmoeder van 3 jongens, haak en quilt ook.
  Enne....ik heb de CAL 2014 ook gehaakt, maar twijfel al heel lang of ik hem uit elkaar zal halen, ik vind idd een granny stripe ook veel leuker, ben er met 2 bezig, op bestelling van mijn zoons. Het ziet er veel leuker uit. De deken is ook nog eens schots en scheef :-( Ik vond het wel leuk om de verschillende steken te leren.
  Mmm, ik slaap er nog maar even een nachtje over, maar mijn handen jeuken om hem te slopen ;-)

  Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marjolein,

   Wat leuk om van je te horen! Op dit moment blog ik niet heel veel veel, maar ben wel af en toe aan het haken en dan met name aan de grannystripe. Erg leuk patroon. Ik hoop binnenkort wat fotoos hier te plaatsen. Succes met je dekens en met het autootje als je ermee begint :)

   Groetjes, José.

   Verwijderen