woensdag 4 februari 2015

Tilda-stofjes en superlieve vogeltjes

Zo'n 2 1/2 jaar geleden werd ik verliefd op een ontwerp van Eline Pelinkhof uit haar boek 'Eline's huis'. Het was een ontwerp van een vogeltje. Rond die tijd begon ook mijn liefde voor Tilda-stofjes en dus besloot ik die twee liefdes te verenigen :) Dat resulteerde toen in 5 Tilda-vogeltjes en 2 blauwe vogeltjes van ander stof. Ze hebben lange tijd bij ons in de woonkamer hun plekje gehad, maar wegens mijn verander-woede moesten ze vorige jaar verhuizen naar de gang. Toch was ik hier niet zo blij mee, dus staan ze nu op mm handwerkbureautje, tot ik een plekje voor ze vind. Er sluimert een idee in mn creatieve brein, die ook al bevestigd is door derden, hihi, maar daarover later meer.

Een tijdje terug kreeg ik weer een aantal bestellingen voor vogeltjes, dus heb onder andere die reden aangegrepen om uit de nieuwe Tildacollectie een aantal stofjes te bestellen. Het is toch altijd spannend om stofjes via internet te bestellen, omdat de foto's toch wat klein zijn, maar ik was blij verrast gisteren toen ik de envelop open deed!


Ook had ik het nieuwste boek met ontwerpen van Tilda besteld en ik kan al zeggen dat ik alweer leuke ideeën voor kerst heb gezien, haha. Maar daar wacht ik nog maar even mee.

Altijd leuk om weer een nieuw vogeltje te zien ontstaan. Deze is gemaakt van Tildastof uit de vorige collectie.


Okee, nog één fotootje van de stofjes. Zo mooi! :


Veel creatieve dagen toegewenst en leuk dat je langskwam!2 opmerkingen:

  1. Leuke stofjes José......ennuhhhh.....de vogeltjes zijn natuurlijk ook geweldig leuk.

    Liefs ......

    BeantwoordenVerwijderen