dinsdag 4 maart 2014

Nog steeds verslingerd :)

Als eerste wil ik zeggen: Welkom op mijn stukje blogland! Ik hoor de laatste tijd via via en van mensen zelf dat ze het leuk vinden om mijn blog te lezen en daar word ik zo blij van! Dus bij deze, bedankt!! 

En het houdt maar niet op. Haken is zo leuk! Maar ook gevaarlijk. Want als je eenmaal begint.... Berg je dan maar :) 

Vandaag heb ik het kleine grannykussen er weer eens bijgepakt. De roze ligt lekker in de kamer, waar ik er elke dag van kan genieten en dat motiveerde me weer om met de gele variant verder te gaan. Deze 6 aan elkaar en aan de rest haken en dan nog........... 54!! Genoeg te doen :)


Ook even iets nieuws gedaan vandaag op het gebied van haken. Op het blog van The Patchworkheart UK zag ik een aantal weken geleden hele leuke boekenleggers voorbij komen. En aangezien ik vandaag begonnen ben in een nieuw boek, ging ik even aan de slag. Vrolijk resultaat!


Natuurlijk ook heel veel bezig geweest met de RozeRippleDeken! Ik vind hem steeds mooier worden. Het enige nadeel van deze deken en eigenlijk bij het haken in het algemeen, zijn de draadjes wegwerken.......... Vooral als je daar te lang mee wacht, zoals ondergetekende :) Dan moet je af en toe aan de slag....


Maar dan heb je ook wat!


Ik krijg veel reacties op deze deken van mensen die hem ook willen haken, dus geef ik even wat informatie:

- Het patroon komt van het blog van Wieke van Keulen (even googelen :) )
- Ik heb 133 steken opgezet (ongeveer 1.25 m breed) met haaknaald 4 en ben verder gaan haken met 3.5
- Ik haak met Bravo garen. 100% acryl
- Tot nu toe, 124 toeren later, ben ik bezig met de 2e bol donkerroze en wit, de 3e bol lichtroze en de   4e bol middenroze. Er zitten dus al 7 complete bollen in en hij is nu 60 cm lang. 

Ik ben erg benieuwd naar jullie dekens! 

En ook de CAL is weer 2 weken langer geworden. Mijn voorjaarsdeken......


En last, but not least...... Ik heb mezelf even lekker getrakteerd, hihi........


Tja, als je goed bezig wilt, heb je goed gereedschap nodig :D
Geen opmerkingen:

Een reactie posten